Spring naar inhoud

Welke oinderdanige man durft naar de pijpen te dansen van de 31 jarige vurige KinkyNien uit Oost-Vlaanderen.

Aangezien ik mannen echt het liefste met huid en haar verslind is het erg lastig om er eentje te vinden die wel vaker wil met mij. Ik hou echt niet van dat softe romantische gedoe. Ik moet de touwtjes in handen en jou echt vernederen. Ik wil dat jij naar mijn pijpen danst en wanneer ik zeg lik dan ga jij likken. Je vraagt niet eens waar, jij valt gelijk aan! Een echte vent die niet bang is om onder handen genomen te worden. Vast gebonden worden heb jij echt geen enkel probleem mee. Jij mag zo sletterig zijn als je wilt als jij maar luistert wanneer ik jou zeg iets te doen.

KinkyNien,

2 gedachten over “Welke oinderdanige man durft naar de pijpen te dansen van de 31 jarige vurige KinkyNien uit Oost-Vlaanderen.

Reacties zijn gesloten.